Denon PMA-800NE zilver

Geïntegreerde versterker met 85W per kanaal

EAN

4951035065662  

€ 499,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

  • Zware en stabiele analoge versterker
  • Mooie finish van zwart of zilverkleurig aluminium
  • Uitstekende draaitafelingang voor MM- en MC-elementen
  • Digitale en analoge ingangen
  • 100% compatibel met het HEOS-streamingsysteem van Denon

De PMA-800NE is een geavanceerde stereoversterker met een muzikale, natuurlijke en bijna fysieke weergave, en een geluid waar analoogpuristen zo gek op zijn. Hij heeft bovendien een aantal digitale ingangen en een uitstekende draaitafelingang voor MM- en MC-elementen.

En als kroon op het werk is de voorkant gemaakt van echt aluminium, zodat hij er ook nog eens prachtig uitziet. Kortom, een perfecte en betaalbare versterker met een echt analoog hifi-geluid.

Klaar voor digitale bronnen 
De PMA-800NE heeft een geïntegreerde D/A-converter en optische en coaxiale audio-ingangen. Dat betekent dat je al je digitale bronnen erop kunt aansluiten, bijvoorbeeld een CD-speler, TV of Chromecast Audio.

Uiteraard zijn de DCD-800NE CD-speler en DNP-800NE muziekstreamer van Denon zelf de perfecte combinatie met de PMA-800NE – zowel qua ontwerp als qua functionaliteit. De DNP-800NE heeft geïntegreerde HEOS-multiroom en eindeloos veel streamingmogelijkheden. En de DNP-800NE is 100% compatibel met HEOS, inclusief de afstandsbediening via de HEOS-app. Je combineert dus het allerbeste van traditionele stereo-installaties met een overdosis aan fantastische, nieuwe digitale mogelijkheden.

De PMA-800NE is verkrijgbaar in zwart of zilverkleurig aluminium. Inclusief systeemafstandsbediening.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.