Denon RCD-M40DAB Zilver
Denon RCD-M40DAB Zilver

Denon RCD-M40DAB Zilver

EAN

 

€ 319,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Denon RCD-M40DAB Zilver

Simple & Straight
Denons populaire M-serie biedt superieure geluidskwaliteit op basis van het vertrouwde “Simple & Straight” concept. De audioschakelingen zijn ongecompliceerd, de signaalwegen kort en eventuele negatieve invloeden op de geluidskwaliteit zijn tot een minimum beperkt. Het schakelontwerp en de constructie van het chassis staan garant voor een detailgetrouwe weergave van de oorspronkelijke uitvoering.

Ruisonderdrukkend ontwerp
Bij een audiocomponent waarin meerdere schakelingen, printplaten en bedrading elkaar kunnen beïnvloeden, is het onmogelijk om toereikende specificaties of geschikt geluid te produceren door slechts de schakelingen van de eindversterker te verstevigen. Denon heeft daarom drie ruisbronnen uitgeschakeld om een zo zuiver mogelijk geluid te kunnen produceren. De vervorming uit de invoerselector, het elektronische volume en de eindversterker zijn onderdrukt om de signaal-ruisverhouding te verbeteren en een vloeiender en indrukwekkend geluid weer te geven.

USB-aansluiting
Je kunt bestanden op je iPod beluisteren door deze aan te sluiten op de USB-poort met de USB-kabel die bij je iPod geleverd is. De digitale signalen van de iPod worden overgedragen naar de D-M40DAB en worden verwerkt door geavanceerde audioschakelingen waardoor een zuiver, hoogwaardige geluid ontstaat. Met de USB-poort van de D-M40DAB kunnen niet alleen MP3- en WMA-bestanden, maar ook lossless FLAC-, WAV- en AAC-bestanden worden weergegeven.

Superieure geluidskwaliteit
Dankzij het compacte design van de D-M40DAB van 210mm breedte en slechts 310mm diepte kan het systeem eenvoudig op een boekenplank, in een slaapkamer of in een kantoor aan huis worden opgesteld. Het systeem levert foutloze audioprestaties en sluit dankzij de ruime keuze uit verschillende kleuren perfect aan op het dagelijkse leven van de gebruiker.

  • Totale Uitgansgvermogen: 2 x 30 Watt
  • CD / CD-R/RW / WMA / MP3
  • DAB / DAB+ / FM (RDS)
  • USB Ingang
  • Toonregeling (Bass / Treble / Balans)
  • Sluimertimer
  • Programeerbare timer

Specificaties


Uitgangsvermogen (Watt per kanaal)
30

FM/AM Tuner

Ja

USB aansluiting
Ja

Afstandbediening
Ja

Afmetingen (B x H x D)
210 x 115 x 308 mm

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.