Denon RCD-N10 grijs Denon RCD-N10 grijs Denon RCD-N10 grijs
Denon RCD-N10 grijs Denon RCD-N10 grijs Denon RCD-N10 grijs
Denon RCD-N10 grijs
CD speler - receiver combinatie

EAN

4951035066065

ÔéČ┬á539,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Denon RCD-N10 netwerkreceiver met CD-speler

Streamen van high-definition muziek wordt nu wel heel eenvoudig gemaakt, dankzij een overvloed aan opties. Deze nieuwe netwerk receiver/Hifi-ontvanger met CD-speler is weer een nieuw model van Denon welke is toegevoegd aan de nieuwe generatie lifestyle netwerkmuzieksystemen. Hij bouwt dan ook voort op het succes van de vorige vier RCD-systemen. Features die weer terugkomen zijn de toegevoegde spraak compatibiliteit voor Amazon Alexa en HEOS-technologie voor een naadloze multiroom weergave en streaming in de gehele woning. Ook zijn er aansluitmogelijkheden aanwezig voor Bluetooth, WiFi en AirPlay 2.

De Denon RCD-N10 maakt het mogelijk om high-definition muziek te kunnen streamen dankzij diverse opties. Stream bijvoorbeeld uw favoriete muziek via NAS (Network Attached Storage), computers, mobiele apparaten maar ook via WiFi, Ethernet, Airplay 2, Bluetooth en de USB-ingang.

De RCD-N10 speler ondersteunt ook een breed scala aan muziekstreamingdiensten, zoals Spotify en Tidal, plus internetradio en FM/AM-radio. En natuurlijk is er ook aan een ingebouwde cd-speler gedacht.

Voor de stijlvolle afwerking is gekozen voor een minimalistisch ontwerp met compacte afmetingen. Hierbij staat het nieuw ontwikkelde en verlichte bedieningspaneel centraal dat zich aan de bovenkant van de RCD-N10 bevindt. Dit zorgt voor een intuïtieve en snelle bediening. De netwerk receiver is verkrijgbaar in drie fraaie afwerkingen en is duurzaam, dubbellaags en beschikt over een krasvrij bovenpaneel. Verder beschikt deze krachtige en volledig digitale versterker over ingebouwde digitale EQ-verwerking.

Er zijn twee optische ingangen aanwezig en de RCD-N10 is tv-vriendelijk dankzij de ingangssensoren voor de optische ingangen voor automatische inschakeling wanneer de televisie wordt ingeschakeld, met een infrarood-leerfunctie voor de afstandsbediening van de tv.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies