LG 49SM9000PLA

Spectaculaire kleuren dankzij Nano Cell™ Display Deze LG 49SM9000 Super UHD tv beschikt over een NanoCell display, deze past nanodeeltjes toe die elke kleur optimaliseren. De deeltjes absorberen o...

EAN

8806098383269  

€ 1.249,00 *
€ 745,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Spectaculaire kleuren dankzij Nano Cell™ Display

Deze LG 49SM9000 Super UHD tv beschikt over een NanoCell display, deze past nanodeeltjes toe die elke kleur optimaliseren. De deeltjes absorberen overtollige lichtgolven en reduceren het doorlopen van de RGB-kleuren, deze nieuwe techniek van LG zorgt voor een volledig kleurenspectrum wat resulteert in een levensecht beeld.

Scherp gedetailleerd beeld door Full Array Dimming

Met Full Aray Dimming is er meer controle over de achtergrondverlichting. Het zwartniveau wordt verhoogd, wat zorgt voor een betere natuurgetrouwe kleurweergave. Bij deze techniek is er achter het hele scherm LED-achtergrondverlichting aangebracht, in tegenstelling tot Edge LED waarbij deze alleen langs de randen zijn aangebracht. Vergeleken met Edge LED biedt dit diepere zwartweergave zonder verlies van schaduwdetails en een beter contrast.

Ook FullHD-beelden lijken 4K op de LG 49SM9000

De intelligente a7-processor van LG vermindert alle vormen van ruis en verbetert de scherpte. Dit betekent dat de reguliere Full HD tv-uitzending wordt opgeschaald tot een beeldkwaliteit van bij 4K. HDR (hoog dynamisch bereik) zorgt voor een groter contrast bereik en biedt verfijnde details en mooie levensechte kleuren. Zo kijk je thuis naar de visie van de filmmaker en geniet je op je eigen bank van een echte bioscoopervaring.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.