LG 55LX1Q6LA Objet Collection Posé LG 55LX1Q6LA Objet Collection Posé LG 55LX1Q6LA Objet Collection Posé LG 55LX1Q6LA Objet Collection Posé
LG 55LX1Q6LA Objet Collection Posé LG 55LX1Q6LA Objet Collection Posé LG 55LX1Q6LA Objet Collection Posé LG 55LX1Q6LA Objet Collection Posé
LG 55LX1Q6LA Objet Collection Posé
All-Around design: vanuit elke hoek in elk interieur Met een design dat er van alle kanten prachtig uitziet, kun je van Posé van voor tot achter, van links tot rechts genieten, terwijl...

EAN

8806091840981

€ 2.299,00 *
€ 1.499,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

All-Around design: vanuit elke hoek in elk interieur

Met een design dat er van alle kanten prachtig uitziet, kun je van Posé van voor tot achter, van links tot rechts genieten, terwijl hij naadloos in je interieur opgaat.

Afgeronde rand: de schoonheid zit in de randen

Rondom de randen vormen de zachte, vloeiende lijnen van Posé een rustige, neutrale uitstraling, die doorloopt tot op afstand, voor een delicaat ontwerp dat geschikt is voor elk interieur.

Calming beige textiel: een zachte touch voor een serene aanblik

Posé is omlijst met een gedempt, kalmerend beige. De afwerking van stoffen is zacht om te zien en om aan te raken en harmoniseert en voegt een stijlvolle charme toe die perfect is voor je interieur.

Veelzijdige achterzijde: een andere manier om je stijl te weerspiegelen

Posé gaat verder dan een TV om te integreren met je stijl en je interieur. De stijlvolle achterzijde ziet er vanuit verschillende hoeken prachtig uit en je kunt het mediarek personaliseren om je favoriete boeken, tijdschriften en foto's te laten zien.

Kabel- en accessoire-organiser: houdt je interieur
netjes en opgeruimd

Wat je niet ziet als je achter je TV kijkt, is een warboel van accessoires en kabels. De kabel- en accessoire-organiser houdt alles netjes verborgen achter de Clean Cover voor een ononderbroken doorkijk. En met twee afneembare kabelhouders kun je de draden langs Posé's poten wegwerken.

Art Gallery: jouw interieur, jouw smaak

Creëer een interieur dat helemaal bij jou past. Als je niet naar Posé kijkt, verandert hij in een lijst, zodat je kunt decoreren met een ruime keuze aan kunstzinnige stukken. Kies er gewoon een uit om je interieur compleet te maken.

Zelfoplichtende OLED evo: verlicht de kamer

Aangedreven door Posé's heldere en duidelijke zelfoplichtende OLED evo-technologie levert Brightness Booster tot 20% meer helderheid, zodat je kunt genieten van levendige kleuren en fijnere details.

⍺9 Gen5 AI Processor 4K: het brein achter je TV

Met behulp van een deep-learning algoritme vermindert deze piepkleine maar machtige processor ruis, herstelt hij inhoud en optimaliseert hij beeld en geluid voor een filmische beeldervaring.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies