LG 65NANO886PB - NU MET €75,- CASHBACK

Op dit type zit cashback. Kijk voor meer informatie op www.lgpromotions.nl Dit gaat dus nog van de prijs af en krijgt u terug van LG. Je geniet met de LG 65NANO886PD 65 inch 4K Ultra HD NanoCell t...

EAN

8806091153203  

€ 1.249,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Op dit type zit cashback. Kijk voor meer informatie op www.lgpromotions.nl
Dit gaat dus nog van de prijs af en krijgt u terug van LG.


Je geniet met de LG 65NANO886PD 65 inch 4K Ultra HD NanoCell televisie van films, series en gameplay in een spectaculaire beeldkwaliteit. Het 4K Ultra HD panel is voorzien van NanoCell deeltjes en hiermee ervaar je een haarscherpe beeldkwaliteit met meer dan een miljard kleuren waarmee het gehele kleurenspectrum wordt weergegeven. Dankzij toepassing van IPS-technologie in deze ervaar je zelfs bij een kijkhoek van 60 graden een perfecte beeldkwaliteit. Neem dus plaats waar jij dit wilt en geniet met volle teugen van een prachtig plaatje, levendige kleuren en een goed contrast.

Voor een perfecte beeldkwaliteit met een hoog contrast met goede zwartwaarden maakt LG gebruik van Local Dimming. Dankzij AI Brightness Control en Image Enhancing ervaar je op elk ogenblik van de dag een perfect haarscherp plaatje. Houd je van gamen, dan zul je naast de snelle responsetijd van het panel erg gelukkig worden van de HDR Gaming, HGiG ondersteuning, Nvidia GSync en AMD Freesync.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.