LG 65SK8500PLA Zwart

De LG SUPER UHD TV biedt rijke en levensechte kleuren vanuit elke kijkhoek. Bovendien biedt de TV een groter bereik in donkere en heldere tonen met een verbluffend contrast.

Standaard levertijd

1 werkdag

EAN

8806098141944  

€ 1.954,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Rijke, nauwkeurige kleuren en dieper zwart

De LG SUPER UHD TV biedt rijke en levensechte kleuren vanuit elke kijkhoek.
Bovendien biedt de TV een groter bereik in donkere en heldere tonen met een verbluffend contrast.

Spectaculaire kleuren dankzij Nano Cell™ Display

De LG Nano Cell Display past nanodeeltjes toe die elke kleur optimaliseren. Deze state-of-the-arttechnologie zorgt voor een volledig kleurenspectrum wat resulteert levensecht beeld.

Nanodeeltjes absorberen overtollige lichtgolven en reduceren het doorlopen van RGB-kleuren op het scherm. Het resultaat is zuivere en levendige kleuren.

De échte waarheid over kleuren op TV

LG SUPER UHD TV biedt niet alleen veelbelovende beeldkwaliteit
maar ook de zekerheid van snelle kleurenweergave.
De kleurnauwkeurigheid is consistent, iedereen kan vanuit elke kijkhoek genieten van schitterend beeld.

Full Array Dimming Pro

Full Array Dimming is de unieke technologie van LG die met een lokaal dimalgoritme de achtergrondverlichting van de LG SUPER UHD TV stuurt.
Het verzekert heldere en scherpe beelden met een fantastisch contrast.

Bij Full Array Dimming is achter het hele scherm LED-achtergrondverlichting aangebracht, in tegenstelling tot Edge LED waarbij deze alleen langs de randen zijn aangebracht. Vergeleken met edge LED biedt dit diepere zwartweergave zonder verlies van schaduwdetails en beter contrast.

Het nieuwe brein,α7 Intelligent Processor

Samen met de α7 (Alpha7) Intelligent Processor, biedt de exclusieve verwerkingstechnologie van LG TV's rijke kleuren en diepe details waarbij verborgen schoonheid tot leven komt.

4K Cinema HDR,toont wat de filmmaker bedoelt

4K Cinema HDR van LG geeft de visie van de filmmaker weer. Geniet van een echte bioscoopervaring bij je thuis met Dolby Vision™ en geavanceerde HDR van Technicolor evenals HDR10 Pro en HLG Pro.

Dolby Vision™, de keuze van de grootste Hollywoodstudio's

Dolby Vision is de populairste en meest geavanceerde HDR-oplossing en biedt de bioscoopervaring die de maker bedoelde door het beeld per frame te optimaliseren.

Technicolor - Hollywoods kleurexpertise bij je thuis

Advanced HDR van Technicolor is gebaseerd op de 100 jaar ervaring van het bedrijf op het gebied van beeldtechnologie en biedt een uitzonderlijke HDR-beleving, zodat je van de meest levensechte beelden kunt genieten met heldere hooglichten, diepere donkere kleuren en levendigere kleuren.

Verbeterde HDR10 Pro en HLG Pro

HDR10 en HLG worden weergegeven door het bedrijfseigen algoritme van LG.
Alle soorten inhoud worden met verbluffende helderheid weergegeven door toepassing van dynamische kleurtoewijzing per frame.

Dolby Atmos Bioscoopgeluid bij je thuis

Dolby Atmos® zorgt voor krachtige, bewegende audio die je overal om je heen ervaart – zelfs boven je hoofd – waardoor de beweging van elk object wordt weergegeven in geluid. In combinatie met Dolby Vision ontstaat een echte bioscoopervaring.

Dolby Atmos® brengt u in een omgeving met bewegend geluid waarin u volledig opgaat met een adembenemend realisme.

Grenzeloos Cinema Screen

Naadloos design met elegant silhouette vanuit iedere hoek.
Een prachtig cinemascherm dankzij de dunne display en rand.

Smart TV slim bekeken

Ontdek tal van functies van intelligente TV's met LG webOS. Ga verder dan de eenvoudige bediening en zoek of open bepaalde apps en andere premiumdiensten met spraakcommando's.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.