LG DSP9YA - NU MET €100 CASHBACK

De LG DSP9YA is een soundbar die past bij de LG tv’s. Het interieur van de kamer wordt op die manier op elkaar aangepast. De soundbar is te bedienen met de afstandsbediening van de televisie.

EAN

8806091277077  

€ 849,00 *
€ 695,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op 4 oktober start de nieuwe cashback-actie van LG. Op dit toestel ontvangt u €100,- cashback. Meer informatie volgt op www.lgpromotions.nl

De LG DSP9YA heeft een verbeterde Alpha 9 processor om het geluid nog beter te maken. Door deze processor wordt het geluid van de tv sneller verwerkt door de soundbar. In samenwerking met Meridian een prestigieus Brits audiomerk zijn er technologieën ontwikkelt om de audio te verbeteren. De soundbar levert 24 bit/192 kHz high-resolution audio. Zo hoor je alles met het geluid zoals het hoort te zijn. De LG DSP9YA is het complete audio pakket met een krachtige 520 watt subwoofer. Met Dolby Atmos en DTS:X geluid hoor je het geluid om je heen. Hierdoor komt het geluid tot leven. De LG DSP9YA is compatible met een Chromecast en Apple AirPlay. Daarnaast kun je muziek streamen via Spotify. De LG DSP9YA sluit je aan door de HDMI eARC. Er gaat dan geen geluid verloren tijdens de overdracht van tv naar soundbar.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.