LG OLED55B8PLA

De LG OLED55B8 biedt perfecte kleuren op perfecte zwart. Deze OLED-televisie geeft een verbluffend nauwkeurig en breed kleurengamma weer op de perfect zwarte achtergrond, met dank aan de zelf-oplichte

Standaard levertijd

1 werkdag

EAN

8806098144013  

€ 1.379,00 *
€ 1.249,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

IS OP VOORRAAD. LAATSTE AANTALLEN. NIEUWS IN DOOS
NL-MODEL


De LG OLED55B8 biedt perfecte kleuren op perfecte zwart. Deze OLED-televisie geeft een verbluffend nauwkeurig en breed kleurengamma weer op de perfect zwarte achtergrond, met dank aan de zelf-oplichtende pixels.

Wat maakt de LG OLED55B8 uniek?
Perfect zwart zorgt voor een enorm contrast dat veel mogelijkheden biedt. Dit verbazingwekkende contrast voegt diepte toe aan alle kleuren en brengt verborgen schoonheid tot leven, wat zorgt voor levensechte details.

Briljant brein
De intelligente α7-processor is geoptimaliseerd voor OLED-tv. De exclusieve processor van LG zorgt voor schone en scherpe beelden met accurate kleuren en zelfs gedetailleerdere HDR-afbeeldingen.

4K Cinema HDR, toont wat de filmmaker bedoelt
4K Cinema HDR biedt de visie van de filmmaker door de meeste HDR-formaten te ondersteunen. Geniet thuis van een echt bioscoopervaring met Dolby Vision en Advanced HDR van Technicolor, evenals HDR10 Pro en HLG Pro.

Dolby Atmos, bioscoopgeluid thuis
Dolby Atmos tilt het surround-geluid naar nieuwe hoogtes door een indrukwekkend en meeslepend geluid te creëren. In combinatie met Dolby Vision haalt u daarmee een complete bioscoopervaring in huis.

Perfect beeld
LG’s OLED-constructie van Floating Picture on Glass of Stylish Picture on Metal zorgt voor een dun en licht ontwerp dat elke ruimte completeert met ongelooflijke technologie.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.