LG OLED65GX6LA

De OLED-tv's van LG zijn al jaren razend populair. Vooral omdat deze televisies keer op keer prijzen in de wacht slepen met hun waanzinnige beeldkwaliteit. En deze nieuwste LG OLED65GX6LA pronkt niet

EAN

8806098659418  

€ 3.599,00 *
€ 1.795,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

3 STUKS OP VOORRAAD.
NIEUW IN DOOS.
NL-MODEL.


LG OLED65GX6LA: beeldschoon in elk opzicht

De LG OLED65GX6LA is de eerste OLED-tv die je zo strak als een schilderij tegen de muur kan ophangen. Om dat mogelijk te maken heeft deze televisie een ingebouwde muurbeugel, waarbij het grootste deel in een inkeping aan de achterkant verborgen zit. Zo zit je tv naadloos tegen je muur en lijkt het net of je naar een schilderij kijkt. Met deze tv hang je een pareltje aan de muur.

Superieure OLED-kwaliteit

Maar, de prachtige ophanging is niet het enige wapenfeit van de LG OLED55GX6LA. Met deze tv geniet je ook van jouw favoriete films en series is superieure beeldkwaliteit. Zo maakt deze LG OLED-tv gebruik van het meermaals bekroonde OLED-beeldpaneel van zijn voorgangers, wat door de nieuwe aansturing nog mooier beeld geeft. Zo kan de nieuwe processor onderwerpen in beeld onderscheiden en specifieke beeldverbeteringen toepassen en ondersteunt deze televisie onder andere Dolby Vision IQ, wat van elk frame de kleuren optimaliseert, afhankelijk van het licht in jouw kamer. Zo zie je altijd jouw lievelingsfilm of –serie zoals de maker het bedoeld heeft.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.