LG OLED83C24LA
LG OLED83C24LA
Hét succes van LG heeft een opvolger. De LG OLED83C24LA is de nieuwste LG OLED-tv uit de C-serie. En dit jaar komt deze tv met het extra heldere OLED Evo, Brightness Booster en nog meer...

EAN

8806091612274

ÔéČ┬á3.799,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Hét succes van LG heeft een opvolger. De LG OLED83C24LA is de nieuwste LG OLED-tv uit de C-serie. En dit jaar komt deze tv met het extra heldere OLED Evo, Brightness Booster en nog meer dynamiek. Zo komt jouw favoriete film of serie helemaal tot leven.
 

LG OLED83C24LA: het mooiste nog beter

Dit jaar heeft LG het prachtige OLED Evo toegevoegd aan de OLED83C24LA-tv’s. Dit houdt in dat de tv een hogere helderheid heeft dan een ‘standaard’ OLED-tv. En doordat de tv ook over Brightness Booster beschikt wordt de helderheid nog verder opgekrikt. Hierdoor geniet jij dag en nacht van het mooiste beeld.

Ook zorgt de LG OLED83C24LA voor meer dynamiek. Waar de tv van vorige jaar al elk frame analyseerde en verbeterde gaat de OLED83C24LA nog een stapje verder. Het scherm wordt namelijk opgedeeld in 5000 blokken die allemaal lokale verbeteringen toeppassen. Hierdoor is het hele beeld extra levendig en nog realistischer. 

De slimste processor

De LG OLED83C24LA draait op de nieuwste a9 Gen 5 AI Processor. Deze processor maakt gebruik van deep learning om de voor- en achtergrond van het beeld te analyseren en extra diepte toe te voegen. Ook transformeert de processor 2-kanaals geluid tot een meeslepend 7.1.2-kanaals geluidservaring. Zo hoor je alle actie helemaal om je heen en ga je helemaal op in jouw favoriete film of serie.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies