Marantz MCR611 Apple Green Marantz MCR611 Apple Green
Marantz MCR611 Apple Green Marantz MCR611 Apple Green
Marantz MCR611 Apple Green
Marantz MCR611 Aple Green Audio in 2.0 Tulp Analoog, 2x Digitaal Optisch (S/PDIF) Audio uit 2.0 Tulp Analoog Frontspeakervermogen (RMS) 120W Centerspeaker vermogen (RMS)...

EAN

4951035056493

ÔéČ┬á499,00 *
Aantal: 
Bestellen
 

Marantz MCR611 Aple Green

Audio in

2.0 Tulp Analoog, 2x Digitaal Optisch (S/PDIF)

Audio uit
2.0 Tulp Analoog

Frontspeakervermogen (RMS)
120W

Centerspeaker vermogen (RMS)
120W

Surroundspeaker vermogen (RMS)
120W

Totale harmonische vervorming
0,1%

Zodra je de M-CR611 ziet, weet je dat deze laatste creatie het toppunt van verfijning is. Als je de gitzwarte hoogglans afwerking en organisch gevormde gebogen zijpanelen ziet, is 'stijl en elegantie' het eerste dat bij je opkomt.

Het middengedeelte is verkrijgbaar in zwart of wit, en de kleurenverlichting in het frontpaneel kan worden aangepast in wit, blauw, groen of oranje, voor een persoonlijke noot. De M-CR611 ziet er niet alleen fantastisch uit, hij levert ook onovertroffen prestaties en geeft cd-audio, FM, DAB/DAB+ en netwerkbestanden uitstekend weer.
 

De Melody Media is ontworpen met oog voor gebruiksgemak en heeft WiFi-verbinding met één druk op de knop. De nieuwe Bluetooth met NFC breidt de connectiviteitsopties verder uit en via de USB-poort aan de voorzijde kunnen iDevices worden aangesloten; daarnaast is er een handige extra aansluiting aan de achterzijde. Er zijn twee digitale ingangen voor het aansluiten van een tv.
 

De Melody Media ondersteunt Spotify Connect en een groot aantal andere digitale media- en streamingfuncties. Met de Melody Stream kun je niet alleen naar miljoenen nummers luisteren via 's werelds populairste online muziekdienst, je kunt ook muziekbibliotheken afspelen die zijn opgeslagen op een NAS (Network Attached Storage) of computer, en je hebt toegang tot duizenden gratis internetradiostations; hij ondersteunt zelfs Apple AirPlay.
 

Luisteraars kunnen het apparaat ook bedienen door middel van een Marantz HiFi Remote App voor Android en iOS. Een extra nieuwe functie is de speaker A/B-configuratie voor het apart regelen van het volume van A en B of voor mastervolumeregeling voor A en B. Met de Melody Media vult u niet slechts één ruimte met muziek, maar twee. Een veelzijdig apparaat in een elegant jasje. De M-CR611 ondersteunt ook ALAC en 192 kHz/24-bits hoge resolutie WAV-, FLAC-, AIFF-bestanden, 2,8 MHz DSD-bestanden en Gapless voor afspelen zonder pauzes.

Specificaties
Frontspeakervermogen (RMS)
120W

Centerspeaker vermogen (RMS)
120W

Surroundspeaker vermogen (RMS)
120W

Totale harmonische vervorming
0,1%

Signaal-ruisverhouding
90dB

Audio in
2.0 Tulp Analoog, 2x Digitaal Optisch (S/PDIF)

Audio uit
2.0 Tulp Analoog

Aansluiting koptelefoon
Jackplug 6.3mm

Verbinding (Ethernet)
Ethernet 100Mbps

Verbinding (wlan)
802.11 (onb. type)

Audioformaten
aac, aiff, flac, mp3, wav, wma

Apple Airplay
Ja

Radio
DAB, DAB+, FM-Radio

Online muziekdiensten
Spotify, vTuner

Blu Ray/DVD/CD-speler
CD (Audio)
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies