Marantz NA7004 Netwerk Audio Speler (Zwart)

LAATSTE DEMO MODEL (ZONDER DOOS)De NA7004 is de ideale connectie met uw netwerk. Ongeacht waar uw digitale muziek zich bevindt: op uw PC, een externe harde schijf, in de ether via FM, DAB of DAB+ o...

EAN

4951035043080  

€ 599,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

LAATSTE DEMO MODEL (ZONDER DOOS)

De NA7004 is de ideale connectie met uw netwerk. Ongeacht waar uw digitale muziek zich bevindt: op uw PC, een externe harde schijf, in de ether via FM, DAB of DAB+ of zelfs aan de andere kant van de wereld via internetradio of een muziekservice als Napster. De NA7004 brengt het allemaal in je woonkamer. Dit allemaal omdat hij technologie bevat die is gebaseerd op de DLNA1.5-standaard voor audiostreaming. Marantz heeft alles bewerkstelligd om de allerhoogste kwaliteit te garanderen: een solide behuizing, een krachtige voeding, een audio-uitvoer met de befaamde HDAM-SA2 en verdere verfijning met speciaal ontworpen onderdelen. 

Uiteraard is deze netwerkaudiospeler ook AirPlay compatible. Middels een gratis upgrade (zie www.marantz.eu/airplay? voor meer info) kunt u deze speler voorzien van de AirPlay functionaliteit waardoor u draadloos en direct van uw iApparaat (iPhone, iPad of iPod touch) uw muziek kunt streamen naar uw muziek-installatie. 

Zelfs als u geen thuisnetwerk heeft, is deze netwerk-audiospeler ideaal: sluit de NA7004 aan op uw computer via de USB-aansluiting op het achterpaneel en uw computer beschouwt hem als een externe geluidskaart. Dat is de meest directe manier. Daarnaast beschikt hij over digitale ingangen, iPod-compatibele USB-aansluiting en (optioneel) een Bluetooth-ontvanger. Al deze veelzijdigheid is zeer gemakkelijk te bedienen via het grote display. 

Met de NA7004 opent u de deur naar duizenden muziekzenders, podcasts, documentaire-zenders en nog veel meer – allemaal in de best mogelijke audiokwaliteit.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.