Marantz PM7000N Zwart Marantz PM7000N Zwart Marantz PM7000N Zwart
Marantz PM7000N Zwart Marantz PM7000N Zwart Marantz PM7000N Zwart
Marantz PM7000N Zwart
Volledig discreet opgebouwde Current Feedback geïntegreerde versterker met ingebouwde HEOS streamer en symmetrische circuits voor een perfect gebalanceerd klankbeeld. HDAM-SA3 circuits, uitgelezen en

EAN

4951035071045

ÔéČ┬á1.299,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

PM7000N - VOLLEDIG DISCREET OPGEBOUWDE CURRENT FEEDBACK GEÏNTEGREERDE VERSTERKER MET INGEBOUWDE HEOS STREAMER.

  • Volledig discreet opgebouwde Current Feedback geïntegreerde versterker
  • Geïntegreerde HEOS HD audio streamer
  • Geïntegreerde D/A converter met DSD audio streaming ondersteuning
  • Hoge kwaliteit luidsprekerklemmen
  • Marantz eigen HDAM-SA3 circuits voor een gedetailleerde muziekreproductie
  • Systeem-afstandsbediening voor versterker en CD-speler 

Echt hifi-geluid en vrije keuze uit luidsprekers

De versterker in de PM7000N levert 2 x 60 watt volledig discreet opgebouwde Current Feedback geïntegreerde versterker met ingebouwde DAC, 2x60 Watt vermogen aan 8 Ohm en symmetrische circuits voor een perfect gebalaceerd klankbeeld. HDAM-SA3 circuits, uitgelezen en op elkaar afgestemde hoogkwalitatieve componenten met Shottky diodes, een ruime voeding met grote vermogensreserve en een dempingsfactor van 100 maken een snelle en dynamische muziekweergave mogelijk.

HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect – eindeloos veel streamingmogelijkheden

De PM7000N is niet alleen compatibel met HEOS, maar is ook voorzien van een draadloos-netwerkfunctie (Wi-Fi). Hij heeft ook AirPlay 2: een Apple-technologie voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via je iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2. Via AirPlay 2 kun je ook Siri-voice-control gebruiken met de PM7000N.

En je krijgt bovendien Spotify Connect; ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. En met zowel AirPlay 2 en Spotify Connect gebruik je een smartphone als afstandsbediening, en niet als muziekspeler. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee dan wanneer je streamt via Bluetooth, en je kunt de muziek afspelen met je oude en vertrouwde muziek-app.

En om het jezelf nog gemakkelijker te maken, heb je altijd Bluetooth bij de hand – bijvoorbeeld als je vrienden net een supervet nummer via hun smartphone willen afspelen. Met Bluetooth kun je ook geluid afspelen van YouTube, Netflix en heel veel andere apps, als je geen iPhone voor AirPlay 2 hebt ook is het mogelijk om het geluid via Bluetooth naar je draadloze hoofdtelefoon te sturen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies