NAD MDC BLUOS 2i Bluesound
NAD MDC BLUOS 2i Bluesound

De MDC BluOS 2i is een Bluesound-module voor de NAD M12, M32, C390DD, C388 en C368. Hij biedt streamingservices, 24-bit muziek en internetradio, draadloos en met app-controller. Past prima in een Blue

EAN

 

€ 499,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

NAD MDC BLUOS 2I – UPGRADE JE NAD-VERSTERKER MET BLUESOUND

  • Volledig draadloze Bluesound-streaming met remote-app, multiroom, AirPlay 2 (toekomstige gratis update) en Bluetooth (inclusief aptX), maar dan zonder kabels of extra apparaten
  • Toegang tot Spotify Connect, TIDAL en andere streamingservices
  • Ondersteunt 24-bit HD-geluid inclusief. MQA (via TIDAL HiFi)
  • Klaar voor Alexa- en Siri-voice-control (smart-luidspreker vereist)
  • Exclusieve asynchrone technologie en superkort signaalpad voor optimale digitale kwaliteit

De MDC BluOS 2i is een uitstekende Bluesound-upgrademodule voor de M12-, M32-, C390DD-, C388- en C368-stereoversterkers van NAD. In één klap krijg je Bluesound-streaming (incl. Spotify Connect, TIDAL enz.) en Wi-Fi, AirPlay 2, Bluetooth en een schitterende remote-app om alles mee te bedienen.

En dat alles met de allerbeste digitale geluidskwaliteit. Maar dat is nog maar het begin. De module integreert namelijk perfect met de rest van je Bluesound-systeem, zodat je snel en eenvoudig andere draadloze Bluesound-streamers kunt toevoegen en kunt genieten van streaming met optimale geluidskwaliteit in het hele huis.

Klaar voor voice-control

De MDC BluOS 2i is helemaal klaar voor voice-control via Amazon Alexa of Apple Siri. Met voice-control kun je een aantal basisfuncties aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. En over een tijdje kun je nog veel meer andere commando’s gebruiken, zodat je nog meer uit je Bluesound-product haalt.

Let er wel op dat je voor voice-control een apart voice-control-apparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de MDC BluOS 2i, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur.

De MDC BluOS 2i wordt geïnstalleerd in een van onze winkel. Prijs is inclusief montage. Neem contact met ons op als je een module wilt kopen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.