Panasonic TX-55FZW954

Panasonic 55 inch FZW954 heeft een stijlvol design en levert een geweldig beeld en geluid. De combinatie tussen ongekende contrast mogelijkheden van de 4K HDR OLED technologie en de nieuwe Studio C...

EAN

5025232875931  

€ 1.999,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Panasonic 55 inch FZW954 heeft een stijlvol design en levert een geweldig beeld en geluid. De combinatie tussen ongekende contrast mogelijkheden van de 4K HDR OLED technologie en de nieuwe Studio Colour HCX-videoverwerking zorgen ervoor dat u beelden ervaart zoals de makers het hebben bedoeld.

Panasonic FZW954 heeft een stijlvol design en levert een geweldig beeld en geluid. De combinatie tussen ongekende contrast mogelijkheden van de 4K HDR OLED technologie en de nieuwe Studio Colour HCX-videoverwerking zorgen ervoor dat u beelden ervaart zoals de makers het hebben bedoeld. 

Unieke Technics Soundbar

De TV beschikt over een unieke soundbar die is ontwikkeld door het audiomerk Technics zodat u naast het spectaculaire beeld ook van fantastisch geluid kunt genieten.

Deluxe en Technicolor (bijdrage van Hollywood)

Filmmakers hebben een duidelijke visie over hoe zij een beeld willen laten overkomen. Omdat Panasonic dit erkent, wordt er geïnvesteerd in het opbouwen van relaties met filmmakers in Hollywood om een TV te maken die dichter bij het recreëren van de originele creatieve visie komt dan ooit. Creatieve Hollywood bedrijven zoals Deluxe en Technicolor hebben beiden bijdrage geleverd aan de functies en beeldverwerkingssystemen van de nieuwste Panasonic TV's. 

Panasonic, dé referentie in Hollywood

Ook hebben gerenommeerde Hollywood professionals bijgedragen om de beeldkwaliteit nog verfijnder af te stellen. Inmiddels worden Panasonic TV's zelfs gebruikt om als referentie-monitor te fungeren in masteringsstudio's voor film- en TV-producties. Voor filmfans is het nu dus mogelijk om een film te bekijken op dezelfde TV waarop hij werd gecreëerd

Perfect diep zwart en levensechte kleurexpressie

OLED-tv is een zelf-verlichtend systeem dat 8 miljoen pixels individueel aanstuurt. Het controleert de intensiteit van de verlichting op basis van de hoeveelheid elektrische stroom ter plekke. Als er helemaal geen stroom is, wordt er ook geen licht uitgestuurd, waardoor fantastisch donker en vol zwart kan worden gerealiseerd en zo ook de ultieme contrastverhouding.

Multi HDR-ondersteuning met Dynamic Scene Optimiser

Ondersteuning van meerdere HDR-formaten
Panasonic-tv’s ondersteunen meerdere HDR-formaten, zoals HDR10 en Hybrid Log Gamma. OLED-tv’s ondersteunen ook HDR10+ (gepland voor certificering). Om de HDR-ervaring te vergroten biedt Panasonic bovendien enkele originele functies, zoals bijvoorbeeld Dynamic Scene Optimiser dat HDR-beelden naar gelang hun inhoud optimaliseert, en Auto Brightness Enhancer dat video aanpast aan de hand van de lichtomstandigheden in de kijk omgeving.

Dynamic Blade Speaker – Tuned by Technics

Gemaakt in samenwerking met het hoogwaardige audiomerk Technics, biedt deze speaker geluidskwaliteit van een opmerkelijk hoog niveau. Binnenin dit slanke audiosysteem bevinden zich maar liefst 12 speaker-eenheden. Het maakt de beleving nóg sterker dankzij vollere bassen en realistischer surround-geluid. En alsof dat nog niet genoeg is, kan met Panasonic Bluetooth Audio Link adembenemend geluid van een smartphone of tablet worden overgedragen voor het ultieme luistergenot.

Geniet van waar u het liefst naar kijkt met een optimale weergavestand

Panasonic TV's hebben een optimale stand voor het kijken van films. Bij de sportmodus worden levendige kleuren gecombineerd met surround effect zodat het lijkt alsof u voetbalwedstrijden en andere sportevenementen echt bijwoont. En de snelle beeld reactietijd in de game-modus zorgt voor een meer directe spelervaring en meer spelplezier.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.