Panasonic TX-55GZW954

De keuze voor de Hollywood-professional Panasonic-televisies worden zowel afgestemd en gebruikt door Hollywood-professionals als onderdeel van het post-productieproces voor films. Onze Meest Krach...

EAN

 

€ 1.999,00 *
€ 1.745,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De keuze voor de Hollywood-professional

Panasonic-televisies worden zowel afgestemd en gebruikt door Hollywood-professionals als onderdeel van het post-productieproces voor films.

Onze Meest Krachtige Processor Ooit

De HCX-Processor is het brein achter de beeldkwaliteit van Panasonic en levert ongeëvenaarde nauwkeurigheid en details. Het systeem is gebouwd op kennis over kleuren, zwartniveau en helderheid, opgedaan in tientallen jaren ervaring met de productie van premium-tv’s en professionele uitzendapparatuur en werd afgestemd door een Hollywood-kleurenspecialist om een beeldkwaliteit te leveren die overeenkomt met de visie van de filmmaker.

Ondersteuning voor meerdere HDR-formaten

Onze nieuwe tv’s ondersteunen het afspelen van beide volgende generatie "Dynamic Metadata" HDR-standaarden: HDR10+ en Dolby VisionTM. Natuurlijk ondersteunen ze ook conventionele HDR10 en Hybrid Log-Gamma, zodat gebruikers kunnen genieten van een verscheidenheid aan HDR-inhoud.

Een meeslepende filmische ervaring met Dolby Atmos

Met nieuwe ondersteuning voor de modernste audioformaten Dolby Atmos, komt het geluid van alle kanten binnen, ook van boven. Krachtig, dynamisch geluid reist in de 3D-ruimte om je mee te nemen in een meeslepende filmervaring.

Luister heel eenvoudig naar geweldige audiocontent

De Panasonic Bluetooth Audio Link-functie maakt eenvoudig verbinding met een draadloze audioluidspreker via Bluetooth voor een krachtig geluid zonder ingewikkelde instellingen. Geweldig om naar hard afgespeelde muziek te luisteren in combinatie met hoogwaardige beelden. Ook muziek van een smartphone of tablet kan via de tv-luidsprekers worden afgespeeld. En zelfs in kamers die niet zijn uitgerust met een audiosysteem kan men genieten van muziek met een hoog volume uit de tv-luidsprekers.
- Hollywood bij je thuis - HCX PRO Intelligent Processor - HDR10+/ Dolby Vision-ondersteund - Ondersteuning voor Dolby Atmos - Bluetooth-audiolink
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.