Philips 55OLED803

Voor de Nederlandse markt bestemd toestel, 2 jaar garantie (met aanhuisservice.  Verrijk uw kijkervaring met de Philips 55OLED803 tv. Ervaar scherper 4K UHD-beeld en een bredere kijkhoek. Ga volle...

Standaard levertijd

1 werkdag

EAN

8718863015285  

€ 1.799,00 *
€ 1.245,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Voor de Nederlandse markt bestemd toestel, 2 jaar garantie (met aanhuisservice. 

Verrijk uw kijkervaring met de Philips 55OLED803 tv. Ervaar scherper 4K UHD-beeld en een bredere kijkhoek. Ga volledig op in uw film- of gameavondjes met Ambilight. Deze Smart TV valt alleen op als u dat wilt.

Wat maakt de Philips 55OLED803 4K Ultra HD OLED tv uniek?
Met Ambilight spat de actie van het 55” (139 cm) scherm. Deze sfeervolle verlichting sluit namelijk perfect aan op elke scène. Ambilight verbreedt uw kijk op de wereld en laat uw favoriete films tot leven komen met levendige kleuren voor een overweldigend spektakel.

Levensecht beeld door OLED
Met een Philips OLED-TV voelt elke scène indrukwekkend echt. Afzonderlijke pixels kunnen worden gedimd of uitgeschakeld voor diepere donkere tinten, levendige kleuren en een verbazingwekkend contrast. Zelfs details in schaduwen en felle delen van het scherm worden nauwkeurig gereproduceerd. U krijgt ook een grotere kijkhoek, en - dankzij de Philips-beeldwerkingsprocessor P5 - prachtig vloeiende beweging.

Hoogwaardige audio
De DTS-HD Premium-suite levert hoogwaardige audio voor een beter geluid uit de luidsprekers. Geniet van diepe bastonen en kristalheldere dialogen, zonder schommelingen, kraken of vervorming.

Perfect beeld
Deze tv beschikt over de P5-beeldverwerkingsprocessor. Een processor die in combinatie met Micro Dimming Perfect en Perfect Natural Motion zorgt voor optimale scherpte, kleur, contrast en beweging. Geniet van het diepste zwart en het helderste wit, de meest levendige, rijke kleuren en van natuurlijke, levensechte huidtinten. Beleef altijd vloeiende, haarscherpe beelden met ongelooflijk veel details en diepte bij sport, films en andere genres.

Android TV
Breid het gewone aanbod van tv-programma's uit met Google Play Store en Philips App Gallery. Daarmee geniet u eindeloos van films, TV, muziek, apps en online games.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.