Philips 55PUS7504

Philips 55 inch 4K Ambilight TV De Philips 55PUS7504 is een 55 inch 4K Ambilight TV uit de nieuwe 2019-serie van Philips. De TV is voorzien van een strak (Europees) design, mooi 4K HDR-beeld en ee...

EAN

8718863019160  

€ 849,00 *
€ 645,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Philips 55 inch 4K Ambilight TV

De Philips 55PUS7504 is een 55 inch 4K Ambilight TV uit de nieuwe 2019-serie van Philips. De TV is voorzien van een strak (Europees) design, mooi 4K HDR-beeld en een

Philips P5 processor

De nieuwe Philips P5 Perfect Picture Engine optimaliseert alles wat je bekijkt aan de hand van een geavanceerd algoritme. Geniet met deze processor van het diep zwart, helder wit en  levendige kleuren met veel zichtbare details. Zo mis je dus écht niets meer, zelfs niet bij snelle film- of sportbeelden.

HDR10+ en Dolby Vision

De Philips 55PUS7504 ondersteunt de belangrijkste HDR-standaarden: HDR10+, Dolby Vision HLG, waardoor je goed zit voor huidige en toekomstige HDR-content. HDR (High Dynamic Range) zorgt ervoor dat zowel de lichte als donkere delen van scènes goed worden weergegeven, waardoor je geniet van mooie contrasten.

Driezijdig Ambilight

De Philips 55PUS7504 beschikt over de unieke driezijdige Ambilight-technologie van Philips, die het scherm breder en de kijkervaring meeslepender maakt door aan beide kanten én de bovenkant van de TV een extra brede gloed op de muur uit te stralen. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm de kamer in, voor een buitengewone kijkervaring.

Ingebouwde soundbar

De Philips 55PUS7504 is voorzien van zichtbare speakers aan de voorkant en een subwoofer aan de achterkant, voor betere weergave van de lage tonen.

Android TV en Google Assistant

Uiteraard is de Philips 55PUS7504 is een Smart TV, met als besturingssysteem Google Android TV. Hiermee heb je toegang tot een breed aanbod aan apps, zoals Spotify, YouTube en Netflix. Met het toetsenbord op de afstandsbediening vind je snel je favoriete app, film, serie, game of muziek. Geen zin om te type of is de afstandsbediening even kwijt? Met Google Assistent kun je spraakcommando’s geven en vragen stellen. Je kunt ook alle met Google Assistant compatibele Smart Home-apparaten met je stem bedienen. Dim bijvoorbeeld de lampentijdens een filmavondje of stel de thermostaat in, zonder op te staan. Ook werkt de TV met Amazon Alexa.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.