Philips 65OLED804 Zwart - MET €350,- CASHBACK

Nu met €350,- CASHBACK. Dit gaat nog van de prijs af! Ga naar www.philips.nl/acties en volg de stappen. Houd aankoopbewijs en de streepjescode uit de doos en bankrekeningnummer bij de hand. Men on...

EAN

8718863019214  

€ 2.849,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nu met €350,- CASHBACK. Dit gaat nog van de prijs af!

Ga naar www.philips.nl/acties en volg de stappen. Houd aankoopbewijs en de streepjescode uit de doos en bankrekeningnummer bij de hand. Men ontvangt per e-mail een bevestiging die moet worden uitgeprint en samen met een kopie van het aankoopbewijs en de originele streepjescode uit de verpakking moet worden opgestuurd.

Kijk voor meer informatie op www.philips.nl/acties.


Met de Philips 65OLED804 kijk je naar haarscherpe beelden en levensechte kleuren. Deze tv is uitgerust met een OLED scherm, waarbij duizenden pixels individueel oplichten of kleuren produceren. Als resultaat zijn zwarte beelden écht zwart en geniet je van een sterk contrast. De P5 processor verbetert de beeldkwaliteit vanaf elke bron, van een Blu-ray tot een vakantievideo van je smartphone. Beelden zijn daardoor extra scherp, kleurrijk en vloeiend. Je geeft je kijkervaring een nieuwe dimensie dankzij driezijdig Ambilight. Deze lampen verlichten de muur achter de tv in de kleuren van het beeld. Een chromen afwerking met subtiele metalen voetjes maakt het stijlvolle design af.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.