Pro-ject DEBUT CARBON DC ZWART
Pro-ject DEBUT CARBON DC ZWART
De Pro-Ject Debut Carbon 2Mred DC is een audiofiele best-koop draaitafel. Een klassiek model voorzien van carbon toonarm, DC-voeding en Ortofon 2Mred element. De eerste Debut-draaitafel,...

EAN

9120050435933

ÔéČ┬á449,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De Pro-Ject Debut Carbon 2Mred DC is een audiofiele best-koop draaitafel. Een klassiek model voorzien van carbon toonarm, DC-voeding en Ortofon 2Mred element. De eerste Debut-draaitafel, geïntroduceerd aan het eind van de jaren negentig, was een revolutie voor de hi-fi-industrie. Voor het eerst na de komst van Compact Disc en de veronderstelde ondergang van vinylplaten, kwam er opnieuw een analoog product naar voren in de massamarkt – iets wat muziekliefhebbers zich konden veroorloven. De nieuwe DEBUT Carbon DC is ontworpen om het komende decennium nieuwe normen in deze categorie te stellen – perfect getimed omdat analoog tegenwoordig weer een gerespecteerde bron is, waarmee de vraag naar goede draaitafels weer groeit!

De meest voor de hand liggende verbetering is de opname van een Carbon tube voor de toonarm, die de stijfheid verhoogt en ongewenste resonantie vermindert. Dit materiaal wordt normaal gesproken veelvuldig gebruikt in hoogwaardige toonarmen, maar werd vanwege kostenredenen nooit in producten tegen lagere prijsniveaus gebruikt. Samen met andere verbeteringen, zoals een toename van de schotelgrootte en het gewicht om een ??nog soepelere rotatie te realiseren, wordt de algehele geluidskwaliteit aanzienlijk verbeterd. Het goedgekeurde riemaandrijvingsontwerp biedt een AC-motor met laag geluidsniveau met effectieve motorontkoppeling waarbij gebruik gemaakt wordt van TPE-demping en DC-aangedreven wisselstroomgenerator met ultraprecisie frequentie (zoals Speed ??Box) voor ultieme snelheidsstabiliteit zonder ongewenste trillingen.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies