Pro-ject RPM 1 CARBON ROOD
Pro-ject RPM 1 CARBON ROOD
PRO-JECT RPM 1 CARBON – ULTRACOOLE DRAAITAFEL MET SERIEUS HIFI-GELUID Cool en origineel ontwerp Eenvoudige, robuuste constructie Exclusieve toonarm van koolstofvezel Uitgerust...

EAN

9120050435391

ÔéČ┬á499,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

PRO-JECT RPM 1 CARBON – ULTRACOOLE DRAAITAFEL MET SERIEUS HIFI-GELUID

  • Cool en origineel ontwerp
  • Eenvoudige, robuuste constructie
  • Exclusieve toonarm van koolstofvezel
  • Uitgerust met uitstekende pick-up (Ortofon 2M Red)
  • Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren

De RPM 1 Carbon is een unieke draaitafel, een lust voor ogen en oren. Met dit futuristische hifi-kunstwerk laat je iedereen zien dat je gek bent op analoog geluid en modern design.

De techniek is eenvoudig en beproefd, en alle componenten zijn van uitstekende kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor de schitterende nieuwe toonarm van koolstofvezel. De RPM 1 Carbon heeft snaaraandrijving en wordt handmatig bediend. Kortom, een serieuze draaitafel die lang meegaat, makkelijk te bedienen is en geweldig klinkt – en hij is ook nog eens heel betaalbaar.

Direct speelklaar, en hoe!

De RPM 1 Carbon wordt geleverd met een Ortofon 2M Red Moving Magnet-pick-up die in de fabriek speelklaar is gemaakt. Als de naald versleten is, koop je gewoon een nieuw element: heel goedkoop, erg simpel! Je kunt de 2M Red ook upgraden met een exclusiever Ortofon-element, zoals de 2M Blue.*

De RPM 1 Carbon is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een stofkap is apart verkrijgbaar.

* De 2M Red is een hoogwaardig alternatief voor de goedkopere pick-ups die sommige van onze concurrenten bij de RPM 1 Carbon leveren. Let hier goed op als je gaat vergelijken.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies