Samsung QE49Q6F (2018) Zilver, Zwart

BIJ BESTELLING LEVEREN WIJ DE QE49Q67R, dit is zijn opvolger, NIEUW 2019 model! Wat maakt de Samsung QE49Q6F QLED TV 2018 uniek? Deze televisie gebruikt quantum dots die licht omzetten in de meest...

Standaard levertijd

1 werkdag

EAN

8801643196158  

€ 1.099,00 *
€ 945,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

BIJ BESTELLING LEVEREN WIJ DE QE49Q67R, dit is zijn opvolger, NIEUW 2019 model!

Wat maakt de Samsung QE49Q6F QLED TV 2018 uniek?

Deze televisie gebruikt quantum dots die licht omzetten in de meest intense kleuren. QLED televisies leveren 100% kleurvolume. Daardoor tonen ze niet alleen in donkere, maar ook in zeer heldere beelden subtiele kleurschakeringen.

Het beeldscherm maakt gebruik van een speciale, anti-reflecterende laag. Die laag zorgt voor een groter contrast en meer helderheid. Zo kunnen de QLED tv’s een diep zwart beeld weergeven.
 

High Dynamic Range (HDR)
HDR zorgt voor waarheidsgetrouw beeld. Deze tv biedt maximale helderheid met HDR 1000 en dat zonder impact op de kleurweergave.
 

Ambient Mode
U kijkt graag tv, maar ziet hem liever niet. Dankzij de Ambient Mode is de televisie zelfs mooi als hij uit staat. De Ambient Mode verandert de televisie namelijk in een eigentijds scherm dat zich perfect aanpast aan uw woonkamer. Foto’s, kunst en informatie verschijnen op een achtergrond die u zelf kiest en naar smaak aanpast. Maak met de SmartThings-app een foto van de muur en de televisie simuleert uw muur als achtergrond. Zo lijkt de informatie op de muur te zweven, alsof u door de TV heen kijkt. Het “zwarte gat” op (of voor) de muur is daarmee verleden tijd.
 

De perfecte Smart TV
De Smart Hub brengt al uw entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Bovendien is een ingewikkelde afstandsbediening met een eindeloze hoeveelheid knopjes overbodig. Met de Samsung One Remote Control bedient u niet alleen uw televisie, maar al uw apparaten met een en dezelfde afstandsbediening. In plaats van meerdere apps, heeft u nu met de SmartThings-app voor alles.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.