Samsung QE55QN93A - NU MET €200 CASHBACK
Samsung QE55QN93A - NU MET €200 CASHBACK

Vanaf 11-10 tot en met 14-11 loopt er een cashback actie op dit product. Kijk voor meer informatie op www.samsung.com/nl/promo Op dit type ontvangt u €200 cashback Elke dag, de hele dag, de mooist...

EAN

8806092269811  

€ 2.199,00 *
€ 1.495,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Vanaf 11-10 tot en met 14-11 loopt er een cashback actie op dit product. Kijk voor meer informatie op www.samsung.com/nl/promo
Op dit type ontvangt u €200 cashback


Elke dag, de hele dag, de mooiste beeldkwaliteit: dat is waar de Samsung Neo QLED 4K QE55QN93AATvoor staat. Deze Samsung-tv zit boordevol nieuwe technieken die het mooiste beeld moeten produceren. Zo heeft deze tv een 4k Neo QLED-scherm, een antireflectiepaneel en de Ultra Viewing Angle-techniek. En alsof dat niet genoeg is heeft deze televisie ook fantastisch geluid. Dus ga zitten, zet je favoriete film op en geniet.

Samsung Neo QLED 4K QE55QN93AAT: altijd het mooiste beeld

Met de Samsung Neo QLED 4K QE55QN93AAT geniet je altijd van het mooiste beeld. Of je nu ’s avonds een spannende film kijkt, een hele dag een serie binget of live geniet van een spannende voetbalwedstrijd. Deze tv is namelijk uitgerust met het nieuwe Neo QLED-scherm. Dit is een nieuwe techniek waarbij het scherm wordt belicht door talloze kleine led’s. Hierdoor zijn licht en donker zeer goed te controleren en geniet jij van prachtig beeld. Daarnaast heeft de televisie een antireflectiepaneel, Ultra Viewing Angle en Adaptive Picture. Hiermee wordt de helderheid automatisch aangepast aan de hoeveelheid omgevingslicht zodat jij altijd het mooiste beeld ziet.

Schitterend geluid

De Samsung Neo QLED 4K QE55QN93AAT heft niet alleen prachtig beeld, ook het geluid is schitterend. Deze tv heeft namelijk Object Tracking Sound+. Dit houdt in dat de speakers in deze televisie aan de zijkanten en de bovenkant zitten, en dat het geluid met de actie kan meebewegen. Rijdt er in het beeld een motor van links naar rechts, dan hoor je die ook echt heel precies meebewegen. Hierdoor ervaar je elke film een stuk intenser en ga je hier helemaal in op.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.