Samsung QE65Q900R

QLED 8K Perfect reality: Gezien de groei van de vraag naar grote beeldformaten, komt Samsung met QLED 8K televisies om ook op de grotere televisies optimale beeldkwaliteit te kunnen waarborgen. M...

EAN

8801643494636  

€ 2.999,00 *
€ 2.795,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

QLED 8K

Perfect reality:

Gezien de groei van de vraag naar grote beeldformaten, komt Samsung met QLED 8K televisies om ook op de grotere televisies optimale beeldkwaliteit te kunnen waarborgen. Met de komst van 8K kunnen consumenten de meest premium beeldkwaliteit ervaren, doordat er maar liefst 4x zoveel pixels aanwezig zijn ten opzichte van 4K en zelfs 16x zoveel pixels ten opzichte van Full HD televisies.

De QLED 8K line-up, de Q900R serie, komt beschikbaar in Europa in 65, 75 en 85 inch.

Er zijn 3 aspecten voor een totaaloplossing, die aansluit bij consumentbehoeften.

Perfect reality: De televisie heeft een 8K resolutie, wat 4x meer pixels oplevert dan 4K. Dit zorgt voor nog meer diepte en detail, zodat het lijkt alsof je uit een raam kijkt. Daarnaast gebruikt QLED 8K Quantum Dots die licht omzetten in de meest intense kleuren. Een hoge helderheid, sterk contrast en ruime kijkhoek staan garant voor geweldig beeld onder alle lichtomstandigheden.

De stijlvolle oplossing: De televisie staat centraal in de woonkamer en moet dan ook perfect integreren in jouw levensstijl en interieur. Dankzij Ambient Mode transformeert je televisie in een eigentijds scherm. Een prachtig design, dat vanuit elke hoek kan bekoren is dan ook een vereiste. De bijna onzichtbare verbinding tussen de televisie en de randapparatuur garandeert een nette opstelling en geeft je een ongeziene fl exibiliteit bij het inrichten van jouw woonkamer.

De perfecte Smart TV: Bevrijd de salontafel van een onoverzichtelijke hoop afstandsbedieningen. Met de Samsung One Remote Control bedien je niet enkel je televisie, maar al je apparaten met een en dezelfde afstandsbediening. Kortom de snelste, meest uitgebreide Smart TV ervaring.

QLED 8K Perfect Reality

Real 8K Resolution

Hoe groter het scherm, hoe hoger de vereiste resolutie. Om op hedendaagse grote schermen te kunnen genieten van optimale beeldkwaliteit is een veel hogere resolutie noodzakelijk. Samsung QLED 8K TV’s hebben een resolutie van 7680 x 4520, oftewel maar liefst 4 keer meer pixels dan bij Full HD. Dat betekent ongekende diepte en detail rechtstreeks in de huiskamer.

Draagt iemand op TV een horloge? Met 8K resolutie kun je daarop zien hoe laat het is!

QLED 8K Perfect Reality

8K AI Upscaling

Bekijk bestaande content nu al in 8K kwaliteit. De 8K technologie is zo nieuw dat er nog maar weinig films speciaal voor zijn gemaakt. Ingebouwde Kunstmatige Intelligentie (AI) zorgt ervoor dat bestaande films automatisch worden opgeschaald naar superieure 8K kwaliteit. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om streaming content, een set-top box, apparaten aangesloten via HDM of USB, of bijvoorbeeld een mobiel of tablet. Kijken naar 8K beelden is dus per direct mogelijk op een Samsung QLED 8K, ongeacht de content!

Star Wars, The Lord of the Rings, The Godfather, op de QLED 8K is het alsof je deze filmklassiekers voor de eerste keer ziet!

QLED 8K Perfect Reality

Quantum Processor 8K

De ultrakrachtige Quantum Processor 8K van Samsung zorgt er automatisch voor dat je altijd kunt genieten van optimale beeldkwaliteit en het allerbeste geluid, aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren.

De enorme processorkracht wordt ook ingezet om maximaal te profiteren van de Ambient Mode, waardoor de TV opgaat in het interieur wanneer deze uit staat, of desgewenst net zo makkelijk een fraai kunstkader of een stijlvolle fotolijst wordt.

Bovendien is het met de Quantum Processor 8K makkelijker dan ooit om de TV te verbinden met andere slimme apparaten, zodat je deze apparaten nog slimmer kunt gebruiken.

QLED 8K Perfect Reality

Q HDR 8K Powered by HDR10+

Geniet van onvoorstelbare diepte en detail, in combinatie met de weergaloze 8K helderheid. HDR10+ technologie zorgt ervoor dat kleuren perfect worden weergegeven. Zo ervaar je films tot in de kleinste details op realistische wijze, zoals de filmmaker dat bedoeld heeft.

Kijk opnieuw naar je favoriete serie zoals Game of Thrones, ervaar het meest realistische beeld ooit en ontdek details die voorheen niet gezien konden worden

QLED 8K Perfect Reality

100% Kleurvolume

Een groot kleurbereik en hoge maximale helderheid is pas nuttig als je beide kan combineren. Dat wordt gemeten in het kleurvolume, dat aangeeft of je alle kleuren kunt weergeven bij elk mogelijk niveau van helderheid.

Sta je wel eens stil bij de prachtige kleuren van een glas-in-loodraam? Het licht brengt de kleuren tot leven. Het is de perfecte illustratie waarom Samsung voor Quantum dots kiest. De piepkleine nanokristallen creëren immers de meest zuivere kleuren en de helderste beelden. Het anorganische materiaal heeft bovendien een zeer lange levensduur.

Door het gebruik van vernieuwde Quantum dots zijn zowel de kleurweergave als de licht-efficiëntie sterk verbeterd. Samsung’s QLED TV’s hebben 100% kleurvolume en maximale helderheid van 1.500 tot 2.000 nits. Het TV-paneel is vernieuwd om nog beter contrast te leveren, en een optimale kijkhoek.

QLED TV’s leveren als eerste ter wereld een 100% kleurvolume, waardoor ze niet alleen in donkere maar ook zeer heldere beelden de subtielste kleurschakeringen tonen. Denk aan een zeer heldere hemel met wat lichte bewolking. Op een traditionele televisie is die heldere hemel bijna wit, en valt de wolk nauwelijks op. Maar dankzij QLED zie je een stralende helderblauwe hemel, waartegen de wolk des te beter afsteekt, net zoals de fi lmmaker dat voor ogen had.

QLED 8K Perfect Reality

Direct Full Array Elite

Met Direct Full Array Elite worden donkere beelden donkerder, en lichte beelden lichter. Dit zorgt voor uitzonderlijk goed contrast. Details blijven perfect zichtbaar onder alle lichtomstandigheden, zodat alles altijd goed zichtbaar is en je altijd kunt rekenen op een geweldige beeldkwaliteit. Kijk voortaan gerust op klaarlichte dag naar een natuurprogramma over nachtdieren. Je hoeft daarbij geen detail meer te missen.

QLED 8K De stijlvolle oplossing

De televisie staat centraal in de woonkamer en moet dan ook perfect integreren in jouw levensstijl en interieur. Met de nieuwe Ambient Mode is dit nog meer verbeterd. De bijna onzichtbare verbinding tussen de televisie en de randapparatuur garandeert een strakke uitstraling en geeft flexibiliteit bij het inrichten van jouw woonkamer. De Invisble Cable van QLED 8K TV 2018 zorgt nu zelfs voor stroom.

QLED 8K De stijlvolle oplossing

Integreer je televisie in je woonkamer met Ambient mode

Een prachtig design en naadloze integratie in je interieur maken van de TV een blikvanger die bewondering oproept.

We kijken graag tv, maar zien hem liever niet. De TV staat het grootste gedeelte van de tijd uit. Dus waarom gebruiken we hem niet als decoratief item? Dankzij de Ambient Mode is de TV mooi, zelfs als hij uit staat. Dankzij de Ambient Mode zal de TV mooi wegvallen in het interieur. Het zwarte gat in uw woonruimte is dus verleden tijd. Het is zelfs mogelijk om het weer, de tijd en het nieuws te checken.

QLED 8K De stijlvolle oplossing

Ambient Mode

Kies wat bij jou past

Gezellig in de woonkamer zitten zonder het zwarte vlak aan de muur, Ambient Mode biedt de oplossing. Bij de ontwikkeling van onze TV’s zijn we altijd uitgegaan van wat de kijker wil. Vandaag de dag kijken we nog steeds graag TV en het liefst op een groot scherm… maar we zien hem liever niet. De Ambient mode biedt je drie verschillende functies. Kies voor ‘DECOR’ als je de televisie als kunstkader wenst te gebruiken. Met stijlvolle beelden van vooraanstaande designers verander je het zwarte scherm in een kunstobject.

Heb je graag informatie bij de hand, kies dan voor ‘INFO’ en het scherm toont je weersinformatie en nieuws updates. Met de ‘FOTO’ mode wordt je televisie een fantastisch fotokader. De Ambient mode opstarten doe je via het hoofdmenu of via een toets op de remote. See nothing else.

Je eigen muur als achtergrond

Foto’s, kunst en informatie verschijnen op een achtergrond die je zelf kiest, en naar smaak aanpast. Maar het kan nog persoonlijker. Maak met behulp van de SmartThings app een foto van de muur, en de televisie simuleert je muur als achtergrond. Zo lijkt de informatie op de muur te zweven en geef je de woonkamer een nog meer persoonlijke touch, alsof je door de TV heen kijkt.

QLED 8K De stijlvolle oplossing

Ambient Mode

Slim beeld

Ambient mode gebruikt de ingebouwde omgevingslichtsensor om het beeld aan te passen. Op een zonnige namiddag is het beeld helderder en bij het stemmige sfeerlicht ’s avonds is het beeld veel zachter. Maar Ambient mode weet ook hoe hij zichzelf moet uitschakelen. Wordt het donker in de kamer, dan schakelt hij uit na een zelf in te stellen tijd. De televisie kan zelfs gebruik maken van Bluetooth Low Energy om met je smartphone te communiceren en zo vast te stellen dat er niemand thuis is.

Zuinig en veilig

Samsung heeft ervoor gezorgd dat de Ambient mode erg energievriendelijk is. Dankzij de omgevingslichtsensor verbruikt hij nauwelijks energie. Ambient mode is ook absoluut veilig voor je beeldscherm. Samsung QLED schermen hebben immers geen problemen met inbranden en kunnen daarom probleemloos een beeld voor langere tijd op het scherm laten staan zonder nadelige gevolgen voor de beeldkwaliteit.

QLED 8K De stijlvolle oplossing

One Invisible Cable

Bijna onzichtbare verbinding

Een wirwar van kabels maakt zelfs een strak opgehangen TV slordig. Ook daar heeft Samsung aan gedacht. Al je randapparatuur sluit je aan op de One Connect-box, en je verbergt de One Connect en alle bronapparaten in de kast. Een enkele transparante kabel van 5 meter, de Invisible Cable, verbindt de televisie met de One Connect-box en voorziet het toestel in 2018 zelfs van stroom. Zo creëer je een nette, mooi afgewerkte opstelling. De Invisible Cable geeft je de vrijheid om de TV te plaatsen waar je wilt.

Voorkom een wirwar aan kabels onder je TV met de Invisble Cable. Slechts 1 bijna onzichtbare kabel is verbonden met de TV. Deze wordt aangesloten op de One Connect Box, die u netjes kunt wegzetten in een kastje. Zelfs de stroom gaat door deze kabel.

QLED 8K De stijlvolle oplossing

No Gap Wall-Mount

Samsung’s nieuwe optionele wandbeugel maakt een ophanging mogelijk die naadloos aansluit tegen de muur, praktisch zonder tussenruimte. Supersnel en eenvoudig. In drie stappen hang je de TV op: installeer de No Gap Wall-Mount, bevestig de ophangkit aan de TV, hang de TV aan de muur. Geen paniek als hij wat schuin hangt, je kunt hem tot 6 corrigeren, zonder nieuwe gaten te boren. De wandbeugel kan ook tot 15 naar voor gekanteld worden, zodat je het ideale beeld hebt, ook als je de televisie iets hoger hangt

Hang uw TV naadloos tegen de muur met de No Gap Wall-Mount. Verspil geen ruimte en kies voor een strakke uitstraling. De No Gap Wall-Mount is ook nog eens erg snel en makkelijk om te installeren en geeft na installatie nog de mogelijkheid om de TV tot 6 graden bij te draaien.

One Remote Control

Dankzij One Remote Control bedien je alle aangesloten apparaten met de afstandsbediening van je Samsung TV. Je settopbox voor digitale TV, je Blu-ray-speler, en je Home Theater audio-set, je kunt ze allemaal netjes in de kast opbergen en je bedient ze allemaal met één afstandsbediening.

Handiger kan het niet.

SmartThings

De Smart TV kan moeiteloos verbonden worden met meerdere apparaten. Deze apparaten, dus ook uw TV, kunnen bediend worden met de SmartThings app. In plaats van meerdere apps heeft u nu 1 app voor alles.

Content

De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Zo is een ingewikkelde afstandsbediening met een eindeloze hoeveelheid knopjes nu helemaal overbodig. Enkele toetsen volstaan om van de ene naar de andere content te surfen, je vindt alles in een wip terug. De Smart Hub herkent zelf welke apparaten je aansluit in een razendsnel tempo.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.