Samsung QE65QN85A - NU MET €200 CASHBACK
Samsung QE65QN85A - NU MET €200 CASHBACK

De Samsung QE65QN85AAT is het instapmodel in de nieuwe Neo QLED-lijn van Samsung. Met deze high-end televisie geniet je van schitterend beeld met meer dan een miljard kleuren (zoals je van QLED gewend

EAN

8806092020740  

€ 2.699,00 *
€ 1.345,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Vanaf 11-10 tot en met 14-11 loopt er een cashback actie op dit product. Kijk voor meer informatie op www.samsung.com/nl/promo
Op dit type ontvangt u €200 cashback


De Samsung QE65QN85AAT is het instapmodel in de nieuwe Neo QLED-lijn van Samsung. Met deze high-end televisie geniet je van schitterend beeld met meer dan een miljard kleuren (zoals je van QLED gewend bent), met het uitzonderlijke contrast en de helderheid die de nieuwe Neo-minileds bieden. Wil je films en series kijken in de kwaliteit van de toekomst, dan is dit de televisie voor jou.

De Samsung QE65QN85AAT is het begin van iets nieuws. Dit is namelijk het instapmodel in de wereld van Neo QLED, de nieuwe techniek waarbij het QLED-scherm wordt belicht door talloze kleine leds. Hiermee ervaar je elke kleur levensecht en zijn licht en donker kracht en zeer goed gescheiden. Zo ervaar je elk beeld alsof je er zelf bij bent.

Meeslepend geluid

Naast schitterend beeld heeft de Samsung QE65QN85AAT ook indrukwekkend geluid. Zo heeft deze tv Object Tracking Sound+, waarbij het geluid meebeweegt met de actie op het beeld. Ook beschikt de QN85A over Adaptive Sound, waarbij de tv reageert op omgevingsgeluid, zodat jij geen moment mist. En heb je een Samsung Q-Symphony soundbar, dan werkt deze vlekkeloos samen met de speakers van de tv om een schitterend geheel te vormen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.