Sony Bravia XR65A84J Sony Bravia XR65A84J Sony Bravia XR65A84J Sony Bravia XR65A84J Sony Bravia XR65A84J
Sony Bravia XR65A84J Sony Bravia XR65A84J Sony Bravia XR65A84J Sony Bravia XR65A84J Sony Bravia XR65A84J
Sony Bravia XR65A84J
Sony XR-65A84J – 65” 4K OLED-TV met een exclusief ontwerp van metaal, schitterende beeldkwaliteit en superkrachtige XR-processor

EAN

4548736125360

€ 2.499,00 *
€ 2.195,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

De Sony XR-65A84J is een exclusieve 4K OLED-TV die akelig dicht in de buurt van de absolute TV-elite komt. Voor deze TV heeft Sony een van de beste OLED-beeldpanelen van LG gecombineerd met zijn eigen schitterende 4K Cognitive XR-processor. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor de allerbeste beeldkwaliteit tot nog toe.

En in een slanke balk achter het beeldscherm zit het revolutionaire ‘Acoustic Surface Audio‘-systeem met twee ‘actuatoren’ die je beeldscherm omtoveren tot een grote luidspreker – in stereo! De laagste frequenties worden weergegeven door aparte, geïntegreerde basluidsprekers.

Als je kunt leven zonder de extra helderheid en de prachtige metalen afstandsbediening met achtergrondverlichting uit de A90J-topserie, heb je hiermee een fantastische TV die een stuk minder kost dan het topmodel.

En je kunt alles aansturen met je stem dankzij Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in de afstandsbediening.

EINDELOOS VEEL ENTERTAINMENT MET GOOGLE TV

De Sony XR-65A84J heeft geïntegreerde Google TV, voor heel veel Smart TV-functies en heel veel gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Hiermee heb je alles binnen handbereik en haal je veel meer uit je Smart TV dan met het vorige Android TV-platform. Dankzij twee TV-tuners en de USB-opnamefunctie kun je zelf kiezen wanneer je naar je favoriete programma’s op de reguliere TV-zenders wilt kijken.

De beste TV’s van Sony worden geleverd met Bravia Core, waarmee je een beperkte tijd gratis een heleboel films kunt streamen (inclusief een aantal premières) met ongeëvenaarde kwaliteit. En je krijgt ook nog veel meer features, waaronder een blik achter de schermen enz. Je kunt meer lezen over Bravia Core op de website van Sony.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies