Sony Bravia XR65A90J Sony Bravia XR65A90J Sony Bravia XR65A90J Sony Bravia XR65A90J
Sony Bravia XR65A90J Sony Bravia XR65A90J Sony Bravia XR65A90J Sony Bravia XR65A90J
Sony Bravia XR65A90J
Sony XR-65A90J – High-end 65” 4K OLED-TV met een exclusief ontwerp van metaal, unieke beeldkwaliteit en een uniek luidsprekersysteem

EAN

4548736125216

€ 2.799,00 *
€ 2.395,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 

De XR-65A90J is een high-end 4K OLED-TV met de allerbeste technologie van dit moment. Voor deze TV heeft Sony een van de beste OLED-beeldpanelen van LG gecombineerd met zijn eigen schitterende 4K Cognitive XR-processor. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor de allerbeste beeldkwaliteit tot nog toe.

Bij de XR-65A90J heeft Sony bovendien een speciaal contrastfilter toegevoegd en de koeling van het paneel geoptimaliseerd (XR Contrast Pro). Dat betekent dat het beeld even helder is als QLED-TV in een veel duurdere prijs- en kwaliteitsklasse. En dus kun je probleemloos genieten van echte OLED-beeldkwaliteit in een goed verlichte woonkamer.

En in een slanke balk achter het beeldscherm zit het revolutionaire ‘Acoustic Surface Audio’-systeem met twee ‘actuatoren’ die je beeldscherm omtoveren tot een grote luidspreker – in stereo! De laagste frequenties worden weergegeven door aparte, geïntegreerde basluidsprekers.

Je kunt de TV aansturen via Google Assistant en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de stijlvolle metalen afstandsbediening met achtergrondverlichting.

EINDELOOS VEEL ENTERTAINMENT MET GOOGLE TV

De Sony XR-65A90J heeft geïntegreerde Google TV, voor heel veel Smart TV-functies en heel veel gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Hiermee heb je alles binnen handbereik en haal je veel meer uit je Smart TV dan met het vorige Android TV-platform. Dankzij twee TV-tuners en de USB-opnamefunctie kun je zelf kiezen wanneer je naar je favoriete programma’s op de reguliere TV-zenders wilt kijken.

De beste TV’s van Sony worden geleverd met Bravia Core, waarmee je een beperkte tijd gratis een heleboel films kunt streamen (inclusief een aantal premières) met ongeëvenaarde kwaliteit. En je krijgt ook nog veel meer features, waaronder een blik achter de schermen enz. Je kunt meer lezen over Bravia Core op de website van Sony.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies