Sony KD-55XH8096

Zo levensecht kan entertainment zijn: de kleur, het contrast en de helderheid van 4K gecombineerd met overweldigend multidimensionaal geluid, allemaal in een luxe design met aluminium afwerking. Ontde

EAN

 

€ 999,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

4K HDR processor X1™

De 4K X-Reality™ PRO biedt meer diepte, structuur en levensechte kleuren. Beelden worden verfijnd en verscherpt, waardoor u extra details ziet! En zelfs bij snelle actiescènes is het beeld vloeiend en scherp.

Dolby Atmos | X-Balanced speaker

Met Dolby Atmos komt het geluid van boven en van opzij, zodat u objecten realistischer boven u hoort langskomen voor een echte multidimensionale ervaring. De X-balanced speaker heeft een unieke vorm, speciaal ontworpen voor smalle TV's. Deze speaker zorgt voor helder geluid.

Triluminos Display  - Méér kleuren

Ervaar het verschil met meer kleur in het leven. Het Triluminos Display van Sony zorgt voor een breder kleurenpalet met natuurlijke kleurschakeringen en tinten. Vertoonde kleuren worden geoptimaliseerd en perfect afgesteld. Verrijk uw kijkervaring met de meest levensechte kleuren ooit op de  Sony 55XH8096.

Smart TV

Via internet kan de Sony XH8096 verbonden worden met de Smart TV functies. Het Android besturingssysteem biedt een overzichtelijk menu waarin live TV, apps en internet samenkomen. Deze TV een speciale Netflix-knop, dus u kunt beginnen met streamen met één druk op de knop.

Tevens beschikt deze 4K Smart TV over een spraakbesturingsfunctie. Bedien de TV met uw stem!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.