Sony XR-42A90K Sony XR-42A90K Sony XR-42A90K Sony XR-42A90K Sony XR-42A90K
Sony XR-42A90K Sony XR-42A90K Sony XR-42A90K Sony XR-42A90K Sony XR-42A90K
Sony XR-42A90K
Indrukwekkend beeld en geluid dankzij cognitieve intelligentie Deze BRAVIA XR-TV tilt beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR. De BRAVIA XR-processor verwerkt...

EAN

4548736138391

ÔéČ┬á1.649,00 *
ÔéČ┬á1.299,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Indrukwekkend beeld en geluid dankzij cognitieve intelligentie

Deze BRAVIA XR-TV tilt beeld en geluid naar een hoger niveau met de Cognitive Processor XR. De BRAVIA XR-processor verwerkt kennis en creëert oplossingen zoals het menselijk brein dat doet. Het heeft het vermogen om dingen te leren, te onthouden en continu te verbeteren, wat resulteert in levensechte diepte, buitengewoon contrast en prachtige, levendige kleuren.

Uitzonderlijk diepzwart voor levensechte diepte en textuur

Deze TV combineert Sony's OLED-scherm met XR OLED Contrast Pro. Dit versterkt kleur en contrast in heldere gebieden, zodat u van diepere zwarttinten en geweldige helderheid kunt genieten. Gecombineerd met de Cognitive Processor XR wordt het beeld verbeterd, net zoals uw ogen zich aanpassen, zodat u geen detail mist door overbelichting en schaduwen.

Puur zwart voor levensechte diepte en textuur

XR OLED Contrast Pro versterkt kleur en contrast in heldere partijen, zodat u uitzonderlijke realistische beelden met puur zwart en de beste helderheid krijgt. Deze OLED TV beschikt over een temperatuursensor en een paneel met hoge luminantie en maakt gebruik van de Cognitive Processor XR om de schermtemperatuur te detecteren en licht nauwkeurig te configureren. Zo worden pixels in heldere gedeeltes gelijktijdig verlicht.

Een breed kleurenspectrum voor levensechte tinten

De XR Triluminos Pro gebruikt de Cognitive Processor XR, zodat de A90K miljarden kleuren kan weergeven voor levensechte subtiele kleurverschillen. Samen met het scherm met een breed kleurenbereik en de mensgerichte processor detecteert het kleur op basis van verzadiging, tint en helderheid, om elk detail natuurlijk weer te geven.

Verloren details herstellen, uw content opgeschaald naar 4K

Met XR 4K Upscaling krijgt u een kwaliteit die 4K benadert, welke content u ook bekijkt. De Cognitive Processor XR gebruikt veel gegevens om verloren texturen en details na te bootsen voor levensechte beelden.

Intelligente bewegingsverwerking voor vloeiende beelden

XR OLED Motion gebruikt de Cognitive Processor XR om belangrijke elementen in opeenvolgende frames te vergelijken en onscherpte te voorkomen. De functie maakt extra frames en voegt ze tussen de originele frames in. Zo ziet u vloeiende, heldere actie, ook bij snelle beelden.

Schitterende kleuren vanuit iedere hoek

TV kijken vanaf de zijkant is nu net zo fijn als wanneer u er recht voor zit. Op het zelfverlichtende OLED-scherm blijven de kleuren consistent en realistisch, waar u ook kijkt.

Het scherm is de speaker, beeld en geluid zijn in harmonie

Acoustic Surface Audio+ gebruikt speciale actuatoren om van het scherm een meerkanaalsspeaker te maken. U hoort geluid dat exact overeenkomt met wat er gebeurt op het scherm. Beeld en geluid in perfecte harmonie voor een meeslepende beleving. 

Al uw entertainment, opgeschaald naar 3D Surround Sound

Met BRAVIA XR kijkt u alles met echte Surround Sound. Met XR Surround wordt Surround Sound aan de zijkanten en verticaal gecreëerd met de TV-speakers, zodat u 3D-audio ervaart zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers te hoeven plaatsen. BRAVIA XR-TVs zijn ook compatibel met Dolby Atmos.

Perfect in combinatie met audio van Sony

In combinatie met audio-apparatuur van Sony bieden de nieuwste BRAVIA XR-TV's u een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring met de uitstekende beeld- en geluidskwaliteit van XR.

Voice Zoom 2 verbetert het geluid voor heldere dialogen

Hoor TV-dialogen beter zonder het volume harder te moeten zetten. Zelfs als spraak slecht verstaanbaar is, detecteert Voice Zoom 2 het type stem. Vervolgens wordt dit geluid geanalyseerd en wordt de helderheid verbeterd. 

Compacte TV voor gamen met meeslepend beeld en geluid 

De compacte A90K met meeslepend OLED-beeld en geluid en de Cognitive Processor XR is het ideale scherm voor gamen. Dit scherm is compatibel met verschillende gamefuncties in HDMI 2.1, voor een gegarandeerd spannende game-ervaring.

Fantastisch beeld en geluid, in elke omgeving

Ga zitten en geniet van een meeslepende kijkervaring. Unieke technologie voor omgevingsoptimalisatie met lichtsensor past beeld en geluid automatisch aan op uw omgeving.

Alles wat u wilt kijken op één plek

Benader al uw favoriete content en diensten eenvoudig handsfree. Bekijk ruim 700.000 films en series op één plek. Google TV combineert al uw favoriete content uit uw apps en abonnementen en ordent het speciaal voor u.

Bedien eenvoudig uw smarthome

Gebruik uw stem om smarthome-apparaten in uw huis te bedienen. Pas bijvoorbeeld de kamertemperatuur en verlichting aan: vraag het gewoon aan Google.

Bekijk uw favoriete smartphonecontent in het groot

Bekijk snel en gemakkelijk uw favoriete video's, foto's en games van uw iOS- of Android-apparaat op het grote scherm.

Handsfree hulp van Google

Met de handsfree spraakbesturing van Google TV kunt u uw afstandsbediening laten liggen en gewoon uw stem gebruiken om de TV te bedienen. Vraag Google om een titel te zoeken, zoek op genre en ontvang persoonlijke aanbevelingen door "OK Google, wat zal ik kijken?" te vragen. Zie antwoorden op het scherm, bedien smart-apparaten en meer.

Veelzijdig One Slate-ontwerp waarmee u in de actie opgaat

Dankzij het minimalistische One Slate-ontwerp met een egaal metalen oppervlak, gaat u helemaal op in uw favoriete films en games. Met de veelzijdige en verstelbare standaard plaatst u deze compacte OLED TV op een plank of bureau en gebruikt u het scherm als TV of het ideale beeldscherm voor gamen.

NB: Het uiteindelijke resultaat kan variëren, afhankelijk van het TV-formaat.

Eenvoudig verstelbare standaard voor bureaus

De flexibele standaard met twee standen plaatst het beeld centraal, maar heeft ook een Soundbar-stand om uw geluidssysteem optimaal te plaatsen. Dankzij de verstelbare standaard kunt u de TV ook als gamescherm op een bureau gebruiken.

Entertainment van studiokwaliteit zoals de maker voor ogen had

Deze TV biedt een ruim aanbod aan technologieën, zoals Creator Calibrated Modes, IMAX Enhanced en Dolby Vision, zodat de intentie van de makers bewaard blijft en drama en spanning tot hun recht komen. Hij is tevens geschikt voor Calman, zodat makers dit al bij editing kunnen gebruiken.

Kijk Netflix met studiokwaliteit, automatisch geoptimaliseerd

Kijk Netflix-content in spectaculaire studiokwaliteit die de maker voor ogen had. Netflix Adaptive Calibrated Mode is speciaal ontwikkeld voor Netflix-content en werkt met de optimalisatiefunctie van de sfeerverlichting op de BRAVIA XR-TV om een meeslepende ervaring te creëren door de helderheid van het beeld af te stellen op de verlichting in uw kamer.

Afbeeldingen optimaliseren voor al uw favorieten

Ervaar content zoals de maker het voor ogen had. Met de kalibratiemodus van BRAVIA CORE worden alle films met IMAX Enhanced-titels automatisch aangepast naar de optimale beeldinstellingen voor een uitzonderlijke thuisbioscoopervaring.

Verbeter uw kijkervaring met BRAVIA CAM

Koppel uw BRAVIA XR-TV aan de BRAVIA CAM (apart verkrijgbaar) voor een nog meeslependere kijkervaring. BRAVIA CAM herkent waar in de kamer u zit en hoe ver u van de TV bent verwijderd en past vervolgens de beeld- en geluidsinstellingen aan zodat ze precies kloppen. Het geluid wordt helderder en de beeldhelderheid wordt afgestemd op de omgeving waarin u kijkt.

Ontdek nieuwe manieren om TV te kijken met BRAVIA CAM

U zit altijd op de beste plek met BRAVIA CAM. Deze functie herkent waar u zit en optimaliseert het beeld en geluid voor die plek. U kunt ook bediening met handgebaren en andere nieuwe functies verkennen.

Videochatten met vrienden en familie op het grote scherm.

Bijpraten met uw vrienden en familie op het grote scherm. Profiteer van extra plezier door uw TV te koppelen met BRAVIA CAM.

Bedien al uw apparaten met één slimme afstandsbediening

U kunt al uw verbonden apparaten bedienen met de slimme afstandsbediening. U hebt met één knop toegang tot video-on-demand-diensten, waardoor u binnen enkele seconden kunt genieten van programma's en films.

Premium afstandsbediening: ook in het donker simpel in gebruik

De afstandsbediening is opnieuw ontworpen zodat u dag en nacht uw TV moeiteloos bedient. De nieuwe premium afstandsbediening is makkelijk in gebruik, met eenvoudige knoppen en een backlight om ook in het donker alles te zien. De afstandsbediening ziet er dankzij het compacte aluminium ontwerp stijlvol uit en ligt lekker in de hand.

Vind met uw stem gemakkelijk uw afstandsbediening terug

Afstandsbediening altijd vindbaar. Met de Zoekfunctie zegt u "OK Google, zoek mijn afstandsbediening", of drukt u op de knop aan de zijkant van uw TV om uw afstandsbediening te activeren. De afstandsbediening maakt geluid en knippert zodat u deze zo vindt.

Makkelijk schoon te maken, blijft altijd schoon

Ontworpen met een egaal oppervlak, lagere knoppen en een speciale coating van polyurethaan is de afstandsbediening makkelijk schoon te maken en te houden. Alle knoppen hebben een speciale coating van antibacterieel materiaal.

Vernieuw, recycle en verminder, ontworpen voor duurzaamheid 

BRAVIA XR-TV's zijn ontwikkeld voor een meeslepende beleving en duurzaamheid. Er wordt minder nieuw plastic gebruikt voor tv's en hun verpakkingen. De A90K gebruikt SORPLAS van Sony met een recyclepercentage van tot 85% voor de achterkap. Unieke technologie voor backlightbeheer, BRAVIA CAM en sensoren leveren hoge beeldkwaliteit en verlagen uw stroomverbruik.

De werking van dit product kan afhangen van updates en/of de beschikbaarheid van apps. Hofma Beeld en Geluid B.V. kan niet garanderen dat alle smart-functies en apps gedurende de levensduur van het product goed zullen blijven werken, dit is afhankelijk van de fabrikant en/of app-ontwikkelaar.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies